DSCF7115.jpg

POSTPONED TO NOV 2022

Wingfoil Downwinder Brazil

FSNxkiteactive.png

Als ´surfers´ zoeken wij, naar de allermooiste bestemmingen die magische eigenschappen combineren zoals: sterke betrouwbare wind, ongerepte zandstranden, rollende golven en onbeperkte ruimte op het water. Heb jij ooit gedroomd over zo’n plek? Dan heb je zojuist de reis gevonden die jouw droom tot werkelijkheid gaat maken! De mega downwinder in Brazilië moet je verplicht een keer gedaan hebben als winger!

 

Wanneer je mee gaat met onze Mega Downwinder door Brazilië, laten wij de drukke stranden en het massatoerisme achter ons. Je zult nieuwe wingsurf spots ontdekken en gecoacht worden door onze pro-wingsurfers die hier al jaren komen.

 

Samen met KiteActive zullen wij de paradijselijke Braziliaanse kust afstruinen met een Wing. Ben jij al helemaal verslaafd aan het wingen en kan je niet wachten om een oneindige en onvergetelijke downwinder te maken, kom dan met ons mee.

Geen betere manier van reizen, dan met je wing! Als wij beginnen met onze downwinder, laten wij de 4×4 jeeps over het strand meerijden terwijl jij de wind en golven volgt! Tijdens de WingSafari Brazil zullen wij jou langs de mooiste stranden en nog onontdekte plaatsen sturen, met als eindbestemming surfers paradise en het wilde westen van Brazilië: Jericoacoara! Deze plek staat in de top 10 van de mooiste stranden ter wereld. Tijdens deze reis is alles tot in de puntjes geregeld en gaat er professionele reisbegeleiding (gidsen) vanuit KiteActive mee om jou de weg te wijzen!  

Laat iets van je horen en maak je klaar voor de wingsurf-vakantie van je leven. De wind waait en de golven rollen!

Accommodatie

kite inn & kite out

Tijdens deze wingsurf reis van je leven, slaap je in comfortable pousadas langs de kust. Voldoende lounge areas en heerlijke kamers om na een dag wingen lekker tot rust te komen!

Wat is inclusief?

Positive vibrations only!

Wij organiseren de perfecte wingsurf-vakantie volgens het Hakuna Matata principe, wat ‘Geen Stress‘ in het Afrikaans betekent Ons standaard pakket is altijd inclusief accommodatie, ontbijt, wingservice, airport transfers etc.

Welk materiaal moet ik meenemen?
Het waait altijd minimaal 16 knopen en vaak nog wel harder. In de namiddag neemt de wind soms wel wat af dus daarom is het ook goed om grote maten mee te nemen. de Gouden regel: Neem alle maten wings mee die je hebt!!


Welk niveau moet ik hebben?
Minimaal zelfstandig upwind kunnen varen en een self rescue uit kunnen voeren.


Wat kun je verwachten?
100 % fun!


Het complete programma en de route van de downwinder Brazilië kun je hieronder vinden. Hier staat van dag tot dag beschreven welke stukken je gaat doen en hoe je wingsurf-vakantie in Brazilië op het water eruit zal zien. Neem de route van de WingSafari alvast door, zodat je ons kunt vertellen wat we gaan doen.

Het is aan te raden om een aantal nachten eerder in onze Pousada in Cumbuco te verblijven om er alvast een beetje in te komen, te wennen aan de zon en te genieten. De downwinder Brazilië duurt tot en met zaterdagavond. Dan ben je weer terug in Cumbuco.

Data 2021

Chil & WINGFOIL SPECIAL Downwinder (€999)

7 – 14 nov (Cumbuco – Jericoacoara 250km )